Lulić se pojavio u Formellu, i to u ulozi iz koje želi izaći što prije

Sjajne vijesti

Lulić se pojavio u Formellu, i to u ulozi iz koje želi izaći što prije

A. Čaušević

Senad Lulić se vratio u Rim poslije višemjesečnog odsustva što zbog povrede što zbog pandemije koronavirusa. 

Fudbaleri Lazija su danas nakon tri mjeseca pauze odigrali jedan meč. Simone Inzahgi je konačno uspio organizovati utakmicu 11 na 11.

U trening kampu Formello konačno se pojavio i Senad Lulić i to u neobičnoj ulozi s obzirom da se još nije oporavio od povrede.

Kapiten Lazija je bio u ulozi posebnog gleadoca. Nešto što želi prestati biti što je prije moguće. Međutim, morat će još pričekati. 

Povratnik u reprezentaciju BiH je Nosio papuče i kratke hlače, dok su njegovi saigrači zaigrali fudbal poslije duže vremena. Sjatao je u društvu klupskog rukovodstva. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako sada stvari stoje Lulić je daleko od povratka na teren. Iskusni bočni fudbaler još uvijek ide fizioterapije i teško je prognozirati kada će biti na Inzhagiju na raspolaganju.

U prvom kolu nastavka Lazio će 24. juna gostovati Atalanti. Do kraja sezone u Seriji A Nebeskoplavi trebaju odigrati 12 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi