Lulić se vraća u Italiju, morat će u karantin

Odluka do kraja sedmice

Lulić se vraća u Italiju, morat će u karantin

A. Čaušević

Senad Lulić će se uskoro vratiti u Rim nakon višesedmičnog boravka u Švicarskoj. 

Lulić je u februaru zadobio povredu zgloba, nakon čega je dva puta bio podvrgnut operativnim zahvatima. Drugi je obavio prije nekoliko sedmica u Švicarskoj gdje se i sada nalazi.

Italijanski mediji pišu da će se Lulić u narednim danima vratiti u Rim, nakon čega ga čeka dvosedmični boravak u karantinu kao što to i nalažu mjere koje je poduzela italijanska vlada u borbi protiv koronavirusa.

Lulić bi se treninzima trebao krajem aprila baš kada je i planirano da italijanski klubovi počnu s mini pripremama za nastavak sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oporavak iskusnog bh. reprezentativca je svakako ohrabrujuća vijest i za Simonea Inzaghija koji će tako u prijelomnim utakmicma za Scudetto moći računati na kapitena ekipe.

Inače, Lulić je već postigao načelni dogovor o produženju ugovora s Nebeskoplavim za još jednu sezonu. Dogovor će biti ozvaničen nakon njegovog dolaska u Rim.

Promo

Top Komentari

user1583752673
Dobra vijest i za reprezentaciju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi