Lulić se za sada ne vraća u Rim

Sačekat će neko vrijeme

Lulić se za sada ne vraća u Rim

A. Čaušević

Većina stranih fudbalera će se naredne sedmice vratiti u Italiju kako bi spremni dočekali 18. maj i najavu kolektivnih treninga. Izuzetak je Senad Lulić. 

Gazzetta dello Sport piše kako će Lulić u dogovoru s Laziom još neko vrijeme ostati u Švicarskoj gdje traje njegov period rehabilitacije od dvostruke operacije.

Iskusni bočni fudbaler već dva mjeseca boravi u Bernu zajedno sa svojom porodicom, a tu će ostati i narednih nekoliko sedmica nakon odobrenja rimskog kluba.

Povratnik u bh. reprezentaciju se polako, ali sigurno oporavlja od teške povrede. Prvobitno je planirano da se vrati u Rim gdje bi obavio završnu fazu oporavka, međutim to neće biti slučaj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je situacija ohrabrujuća Lulić će morati pričekati na potpuni oporavak zbog čega će na još neko vrijeme odložiti svoj povratak u Rim. Kao mogući termin spominje se sredina maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi