Lulić slavi trofej: Osjećaj je fantastičan
Foto: EPA

Lazio osvojio Superkup

Lulić slavi trofej: Osjećaj je fantastičan

Edmir Škorić

Lazio je protekle  večeri osvojio Superkup Italije, pošto je na Olimpicu sa 3:2 savladao Juventus u sjajnom meču.

Vodio je Lazio s 2:0 uz pogotke Cire Immobilea, Dybala je u završnici s dva gola vratio Staru damu, a onda je pogodak za pobjedu u nadoknadi postigao mladi mladi Murgia. 

Kapiten nebesko-plavih bio je bh. reprezentativac Senad Lulić, koji je bio jako sretan nakon što je podigao pehar u vazduh.

"Nikada ne odustajemo, igramo tako da svakoga možemo pobijediti. Imali smo veliku volju večeras i zato smo pobijediti. Možete samo kao tim pobijediti Juventus. Danas smo imali tim s pravim ljudima, imali smo brzu i kvalitetnu igru u vzenom redu i sve je funkcionisalo", rekao je Lulić, nastavivši:

"Kapiten? Osjećaj je prekrasan, pogotovo kada podignete trofej pred vašom publikom. Nadam se da ćemo osvajati još trofeja".

Prokomentarisao je i Baldea Keitu, koji je navodno sve bliže odlasku iz Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Budućnost Keite? Mogu govoriti za sebe, osjećam se sretno u Laziju. Igrači prave različite izbore u sportu i privatno. Bilo bi najbolje da se pronaše najbolje rješenje za sve", kazao je Lulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi