Lulićev nasljednik stiže iz treće lige, kapiten Lazija će mu biti mentor

19-godišnjak stiže na Olimpico

Lulićev nasljednik stiže iz treće lige, kapiten Lazija će mu biti mentor

A. Čaušević

U Laziju u svjesni da što prije moraju pronaći nasljednika za kapitena Senada Lulića koji je ušao u jesen karijere.

Iako još uvijek nema zvanične potvrde Lulić je dogovorio ostanak na Olimpicu i sljedeće sezone kada će prema svemu sudeći biti mentor 19-godišnjem Fabianu Parisiju.

Sportski direktor Nebeskoplavih, Igli Tare, je primjetio talentovanog lijevog beka te ga već ovog ljeta planira dovesti u rimski tim i to besplatno.

Parisi nastupa za trećeligaša Avellino i ugovor mu ističe na ljeto. Do prekida takmičenja igrao je redovno. Na 27 odigranih mečeva postigao je četiri gola i pokazao da se radi velikom talentu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lulić se uspješno oporavlja i od drugog operativnog zahvata obavljenog u Švicarskoj. S obzirom da je Serije A stopirana povratnik u bh. reprezentaciju bi mogao spreman dočekati kraj prvenstva i tako pomoći Laziju u borbi za Scudetto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi