Magija Marina i Ben za gol Zvezde na San Paolu!

Napoli i dalje ima visoku prednost

Magija Marina i Ben za gol Zvezde na San Paolu!

Napoli je na svom San Paolu ugostio Crvenu zvezdu u utakmici petog kola grupne faze Lige prvaka.

Jasno je da Zvezda u Napulju neće moći napraviti senzaciju kao u prošlom kolu protiv Liverpoola na svom stadionu, ali su Beograđani uspjeli postići gol.

Silovito je krenuo napoli i poveo u 11. minuti preko Hamšika, da bi Mertens u 33. minuti povisio na 2:0. U 52. minuti Mertens pogađa i za 3:0, ali je Zvezda pet minuta kasnije stigla do gola.

Odigrali su gosti dobru akciju, ali se činilo da je Marko Marin iskoplikovao situaciju. Ipak, sjajno je uspio sačuvati loptu, a onda poslati i fantastičan pas za Bena koji je pogodio za 3:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti