Magija Ndombelea na treningu Francuske

Sjajan osjećaj za pas igrača Lyona

Magija Ndombelea na treningu Francuske

S. Grebović

Ovih dana se okupila i fudbalska reprezentacija Francuske, koju u naredna dva kola kvalifikacija za EURO očekuju duleli protiv Turske i Andore.

Aktuelni prvaci svijeta nakon dva kola imaju maksimalnih šest bodova. Bez većih problema su 'arhivirali' Moldaviju sa 4:1, odnosno Island sa 4:0.

Večeras ih očekuje prvo gostovanje i to u Turskoj od 20.45, dok će u utorak put Andore sa kojom ne bi trebali imati većih problema.

Francuzi se mogu pohvaliti rosterom kakav malo ko ima. Selektor Didier Deschamps je na slatkim mukama pred svaki duel, jer za koji god sastav da se odabere, teško da će pogriješiti.

Tanguy Ndombele samo je jedan od mnogih francuskih igrača za kojeg se otima pola Evrope, a sada nam je stigao snimak sa treninga Galskih pijetlova na kojem je igrač Lyona pokazao sjajan osjećaj za asistenciju. 

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

That @ndombele_22 vision 👀🧠 @equipedefrance

Objavu dijeli 433 (@433)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi