Maguire fotošopirao lice navijača na svojoj fotografiji, objasnio i zašto

Maguire fotošopirao lice navijača na svojoj fotografiji, objasnio i zašto

E. Škorić

Manchester United je u nedjelju imao uspješno gostovanje kod Leedsa, pošto je slavio s 4:2.

Sve je počelo golom Harryja Maguirea nakon kornera. Do ovog momenta Manchester United je imao užasnu statistiku - niti jedan od 138 kornera izvedenih ove sezone nije završio golom.

Taj loš niz je napokon prekinut, a stoper kojeg često osporavaju glavom pogodio za vodstvo, da bi kasnije United prosuo dva gola prednosti, no svejedno je na kraju osvojio vrijedna tri boda.

Maguireu je to bio prvi gol ove sezone u Premier ligi i drugi ukupno jer je jedan dao u Ligi prvaka. Slavio je ispred tribine na kojoj su se nalazili navijači Leedsa, zakleti rivali Unitedovim navijačima.

Harry je objavio fotografiju slavlja, no ubrzo su fanovi primijetili nešto neobično - naime fotografija je bila fotošopirana, a stoper Uniteda je nalijepio glavu druge osobe na tijelo jednog od navijača Leedsa.

“Za one koji se pitaju, ovo je moj dobar prijatelj, veliki navijač Leedsa. Bio je na stadionu, ali nije ušao u kadar fotografije. Cijelu sedmicu nas je provocirao, pa sam odlučio da ga dodam na fotografiju", pojasnio je bivši defanzivac Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada je Leeds pao na 16. mjesto, a Manchester United se učvrstio među prva četiri na tabeli.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Malo je reci glupi engleski stopercic. Veceg panja odavno nismo gledali u odbrani Uniteda cak je inaj Brown bara bara snjim a koliki je kloc bio
6 4
King_Kenny
...kakav pajser.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije