Mahmić: Iz kola u kolo igramo sve bolje i bolje

Sretan zbog pobjede nad Borcem

Mahmić: Iz kola u kolo igramo sve bolje i bolje

S. Mlaćo

Kadeti NK Čelik savladali su jučer FK Borac sa 2:1 i tako upisali drugu pobjedu ove sezone.

Kvalitetnu partiju u redovima domaćeg tima pružio je Azur Mahmić, talentovani nogometaš koji očekuje i debi za prvi tim Zeničana. Mahmić je dva puta bio u rosteru za seniorsku momčad, ali debi još uvijek nije upisao.

Sretan je zbog pobjede nad Borcem.

"Iz kola u kolo igramo sve bolje i bolje, te se nadam da ćemo tako i nastaviti. Što se tiče moje igre, sve sam bolji i bolji, te tako želim i nastaviti", kaže Mahmić za SportSport.ba.

Omladinska Premijer liga je veoma kvalitetna i zbog toga je Mahmić posebno sretan.

"Za svakog igrača je najbitnije da igra u kontinuitetu, pa tako i za mene. Iz kola i kolo moja forma ide uzlaznom putanjom. Ovim putem želim da se zahvalim svojoj ekipi, te treneri Pavletu Skočibušiću, na dobrom radu i trudu".

Sa nestrpljenjem čeka debi u prvom timu.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

"Trebao sam debitovati već prošle sezone protiv Sarajeva, ali zbog nepunih 16 godina nisam mogao nastupiti. Nakon toga sam trebao nastupiti i potiv Širokog Brijega, no povreda je uzela danak. Naravno da je san svakog mladog igrača da debituje za matični klub, ali nikad se ne zna šta nosi budućnost".

Mahmić je do sada upisao i dva nastupa za kadetsku reprezentaciju BiH, a u Čeliku su svjesni o kakvom se potencijalu radi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi