Mahrezu se ipak ispunjava san
Foto: EPA

Seli na Etihad

Mahrezu se ipak ispunjava san

M. Šljivak

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez (27) vjerovatno na kraju ove sezone napušta redove Leicestera.

Njegov novi tim biće vjerovatno Manchester City koji ga je želio i u januarskom prelaznom roku, ali su zahtjevi rukovodstva Lisica bili preveliki i do transfera nije došlo.

Ipak, engleski mediji tvrde da će do transfera vjerovatno doći u ljetnom prelaznom roku. Mahrez bi tako mogao ispuniti san i konačno potpisati za City što je žarko želio u proteklom periodu.

Leicester bi također trebao dobro zaraditi na ovom transferu. Spominje se cifra od 60 miliona funti, što je zaista sjajan posao s obzirom na činjenicu da je prije četiri godine plaćen 500.000 eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Donio im je Mahrez i naslov prvaka 2016. godine u sezoni za pamćenje, a ukupno je u 174 susreta postigao 46 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi