Majstorija Andyja Carrolla: Nije slučajno nekada vrijedio više od 40 milion eura
Foto: Screenshot

Prijateljski meč Newcastlea

Majstorija Andyja Carrolla: Nije slučajno nekada vrijedio više od 40 milion eura

Newcastle United je danas odigrao pripremni meč protiv niželigaša, ekipe Crewe Alexandre.

Svrake su upisale rutinski trijumf, rezultatom 3:0, a utakmicu je obilježio gol iskusnog Andyja Carrolla.

Prošle su godine od kada je Carroll bio u pravoj formi, ali da se zna snaći pred protivničkim golom - to mu niko ne može osporiti.

Danas je Carroll postigao prvi gol za Newcastle i to nakon što se sjajno snašao, izbacio čuvae iz igre i matirao golmana Crewe Alexandre.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Andy Carroll je dijete Newcastlea u čijem je dresu doživio i najslavnije dane i svojevremeno "zaradio" veliki transfer u Liverpool. Naime, Redsi su 2011. godine za Carrolla izdvojili više od 40 miliona eura, što je za to vrijeme bila ogromna cifra. Nije se ipak snašao Carroll najbolje u Liverpoolu, kojeg je zvanično napustio 2013. godine. Dugo je nosio dres West Hama, da bi se u Newcastle vratio na ljeto 2019. godine kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi