Majstorija Igora Aničića za ovacije publike u Kaknju

Rudar ubjedljiv protiv Veleža

Majstorija Igora Aničića za ovacije publike u Kaknju

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Kaknja bez većih problema u subotu su na svom stadionu sa 4:0 savladali mostarski Velež te tako nastavili sa sjajnim igrama u novoj sezoni Prve lige Federacije. Kakanjci nakon pet odigranih kola imaju 13 bodova i gol razliku 8:0, te su jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mjesta.

Protiv Veleža, nogometaši Rudara pružili su dopadljivu partiju, a mrežu Mostaraca pogađali su Vedin Kulović, Muamer Vila, Igor Aničić i Amel Neimarlija.

Iskusni Igor Aničić i u ovom susretu pokazao je da će biti veliko pojačanje za tim Elvedina Beganovića, a u ovom susretu posebno vrijedi izdvojiti njegov pogodak iz 69.minute kada je iz slobodnog udarca bez ikakvih šansi ostavio golmana Veleža, mladog Harisa Volodera.

Ovaj 26-godišnjak u našoj zemlji ranije je nosio dres Zrinjskog iz Mostara, Goška iz Gabele te trebinjskog Leotara, a nastupao je i u susjednoj Srbiji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi