Malbašić: Možemo eliminisati Rudar Kakanj

Optimizam u Prijedoru

Malbašić: Možemo eliminisati Rudar Kakanj

U prostorijama N/FSBiH danas je održano žrijebanje parova osmine finala Kupa BiH.

U ovoj fazi takmičenja našao se i trenutno drugoplasirani tim 1. lige Republike Srpske Rudar Prijedor, koji će se voljom kuglica sastati sa istoimenom klubom, ali iz Kaknja.

I jedni i drugi igraju vrlo dobro na otvaranju sezone i nema sumnje da nas očekuje dosta neizvjestan meč.

"U 1. ligi Federacije BiH Rudar igra vrlo dobro, nalazi se u gornjem dijelu tabele, što je jasan pokazatelj da se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi. Uvjerio sam se u to još dok sam igrao za Metalleghe. Ipak, mi smo fokusirani isključivo na sebe, znamo da moramo dati maksimum ukoliko želimo proći dalje i toga se držimo. Vjerujem da ćemo na kraju slaviti", izjavio je nakon žrijeba prvotimac Rudar Prijedora Aleksandar Malbašić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Malbašić je također dodao da će Rudar Prijedor u najmasovnijem takmičenju pokušati napraviti što bolji rezultat, mada se primarni cilj kluba svodi na plasman u Premijer ligu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi