Rastoka tek otišao iz Slobode, a već ima ponudu

Nije se naigrao na Tušnju

Rastoka tek otišao iz Slobode, a već ima ponudu

Nakon Adnana Osmanovića i Yoanna Martelata, saradnju sa Slobodom danas je raskinuo i Marinko Rastoka.

Rastoka je u Slobodu došao tokom ljetnog prijelaznog roka, nadali su se u tuzlanskom klubu da će biti pojačanje, ali taj epitet kroz nekoliko mjeseci nije uspio da opravda.

Na vlastito insistiranje ovaj 28-godišnji fudbaler odlučio je da prijevremeno napusti Tušanj i potraži novu sredinu, a po svemu sudeći, problema sa tim neće imati.

Raširenih ruku Rastoku čekaju u matičnom klubu Rudar Prijedoru, što je nedavno otkrio i predsjednik ovog prvoligaša iz RS-a Darko Milunović, na čijem se radaru nalaze još neki igrači.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Želimo da dovedemo Rastoku, odnosno da ga vratimo u Prijedor, baš kao i Milunovića i Jakupovića iz Borca", otkrio je Milunović.

Rudar Prijedor u ovoj sezoni bilježi veoma dobre rezultate i uz Krupu je glavni kandidat za plasman u Premijer ligu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi