Maldini se javio s dobrim vijestima: U roku od sedam dana riješićemo se ovog virusa

Liječi se od virusa Covid-19

Maldini se javio s dobrim vijestima: U roku od sedam dana riješićemo se ovog virusa

Edmir Škorić

Tehnički direktor i legenda Milana Paolo Maldini ističe kako će se oporaviti kroz narednih sedam dana.

Maldini je prije nekoliko dana bio pozitivan na koronavirus, baš kao i njegov sin Daniele, koji igra u prvom timu Milana.

Sada se Maldini oglasio video porukom iz soloizolacije, svima se zahvalio i najavio brz oporavak.

''Ovim videom želim da se zahvalim svim ljudima koji su preko društvenih medija slali poruke ljubavi i brige za mene i mog sina. Dobro smo, trebalo bi da u roku od sedam dana budemo u prilici da se riješimo ovog virusa'', rekao je Maldini i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

''Želim da se zahvalim i svim doktorima, medicinskim sestrama, zdravstvenim radnicima, civilnoj gradi i organima reda koji se sa ovom opasnošću suočavaju uz neviđeni profesionalizam i veliku odvažnost. Činite nas ponosnima što smo Italijani. Hvala još jednom'', rekao je Maldini.

Top Komentari

Zoilomas
Bivsi vlasnik Reala otiso u bolnicu u Utorak a umro u Subotu. Polahko druze gdje zuris.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti