Maldini 'uhvaćen' u razgovorima sa igračem Reala

Theo stiže u Milan

Maldini 'uhvaćen' u razgovorima sa igračem Reala

M. Šljivak

Direktor Milana Paolo Maldini polako i sigurno sklapa tim za novu sezonu.

Rossoneri su već angaživali reprezentativca Bosne i Hercegovine Radeta Krunića, a u narednim danima na San Siro će stići nova poznata imena.

Direktor Maldini danas je 'ulovljen' na Ibizi. Tamo je održao sastanak sa fudbalerom Real Madrida Theom Hernandezom, kojeg Rossoneri žele na posudbu.

Milan je od Kraljeva tražio trojicu fudbalera. Hernandez je očigledno prioritet i za 21-godišnjeg lijevog beka su spremni dovesti na posudbu, a zatim i otkupiti za 20 miliona eura.

Pored Thea Hernandeza još nekoliko fudbalera Reala se povezuje sa Milanom. Maldini želi na posudbu dovesti još Danija Ceballosa i Borju Mayorala.

Hernandez je proteklu sezonu proveo na posudbi u Real Sociedadu, ali za njega mjesta u Realu nema jer je pored Marcela u klub ovog ljeta stigao i Ferland Mendy.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi