Ovo ne brane ni tri golmana: Bomba Gudelja s preko 30 metara "ubila pauka" u rašljama!

Donio tri boda Sevilli protiv Mallorce

Ovo ne brane ni tri golmana: Bomba Gudelja s preko 30 metara "ubila pauka" u rašljama!

E. Čaušević

Fudbaleri Seville nakon tri utakmice bez pobjede večeras su konačno uspjeli da dođu do tri boda.

Sevilla je gostovala večeras kod ekipe Mallorce i uspjela je da slavi sa minimalnih 1:0 i dođe do tri boda koja ih je vratila u sredinu tabele.

Promjena na trenerskoj poziciji na koju je umjesto Julena Lopeteguija stigao Jorge Sampaoli očito je bio dobar potez jer Sevilla igra dosta bolje nego u prethodnim mečevima.

Klub iz Andaluzije uspio je večeras da slavi protiv Mallorce, a junak je bio srbijanski veznjak Nemanja Gudelj.

Gudelj je u 53. minuti bio u centru pažnje kada je sa preko 30 metara postigao nevjerovatatan pogodak.

Srbijanski reprezentativac je fantastično šutirao i poslao loptu u rašlje Mallorce, a golman domaćeg tima je svojom paradom samo uljepšao ovu majstoriju Gudelja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fantastičan pogodak Gudelja protiv Mallorce možete pogledati OVDJE.

Sevilla je s ovom pobjedom pobjegla iz opasne zone i sada je na 13. mjestu s devet bodova koliko ima i Mallorca koja je jedno mjesto iznad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi