Malo im trojica za sada: Chelsea dovodi još jednog Hazarda?

Plavci žele Edenovog brata

Malo im trojica za sada: Chelsea dovodi još jednog Hazarda?

Britanski mediji donose vijest da bi se Chelseaju uskoro mogao pridružiti još jedan Hazard.

Mlađi brat najboljeg igrača Chelseaja Edena, 15-godišnji Ethan, na meti je kluba sa Stamford Bridgea koji nije jedini veliki klub koji se interesuje za njega.

Talentovani Ethan Hazard trenutno nastupa za mladi tim belgijskog AFC Tubizea i predviđa mu se karijera slična bratovoj, a nema sumnje da Chelsea ima prednost pri njegovoj kupovini u odnosu na ostale klubove.

Interesantno, Chelsea je prošle godine iz Ujpesta doveo Kyliana Hazarda (23), ali ga je brzo posudio u Cercle Brugge, a član Chelseaja je nekada bio i još jedan Edenov brat, Thorgan Hazard (25), koji nikada nije dočekao pravu šansu na Stamford Bridgeu. Londonski klub ga je od 2012. do 2015. godine slao na posudbe u Zulte Waregem i Borussiju Monchengladbach.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Eden Hazard 'dovesti' i trećeg brata u Chelsea. Poznato je da Eden podiče iz prave fudbalske porodice jer su mu se i otac i majka bavili ovim sportom, baš kao i sva trojica njegove braće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi