10

Komentari (10)

Sanin_Mostar
Nevalja vam BiH?Sve vam dala i sve dopusta i opet je najvise mrzite...
mirza24
novi trener SARAJEVA
Saimai1316
Ko god da je u pitanju zakone mijenjati treba,svo besmislje,sav apsurd se skupio u tim jadnim ex Yu drzavama,radi sta hoces u kednoj drzavi i onda bjezi u drugu ciji si drzavljanin i spasen si jarane
Baboisback
Mjenjaj zakone,da se ova bagra ne moze sepuriti. Izrucite ga Hrvatskoj. Sjetio se Bosne sad kad treba bjezati. Mamicu ti Mamicu.
StarmoBregza
Nisi bjegunac, samo si pobjegao kao zadnja p...ca. Za očekivati, kakvi roditelji i starija braća, takav i ovaj mulac, lopovi i kukavice Nadam se da će te u Zenicu spremiti, i tebe i tupana ti od brata.
Zulfikar
Mamice treba uvaliti u NSBIH i dati im sva moguca ovlastenja tj. da rade sto zele i sto hoce, dakle dozvoliti im sve od ucjena, malverzacija itd. Bolje oni no Begici, Vice i ostali fudbalski anonimusi i klosari.
vedin
Zato nam je država klinac jer su nam jedni kriminalci ok, a drugi ne. Sve je to ista bagra.
Zulfikar
Kad je bal nek je maskenbal...
sancolinii
Realist
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.