Manchester City je postao prava noćna mora za Arsenal, posljednjih sedam mečeva to dokazuje

Građani terorišu Topnike

Manchester City je postao prava noćna mora za Arsenal, posljednjih sedam mečeva to dokazuje

Ekipa Mancester Cityja nanijela je sinoć još jedan poraz Arsenalu i na taj način potvrdila da je postala prava noćna mora za Topnike. 

Klub s Emiratesa već godinama muku muči sa onim najvećim engleskim ekipama, ali čini se kako mu niko ne pravi probleme kao Građani.

Tim koji s klupe predvodi Pep Guardiola jučer je u okviru zaostalog meča 28. kola Premiershipa na Etihadu slavio 3:0, a to je bio već sedmi uzastopni meč između ova dva tima koji ide na jednu te istu stranu.

Da stvar po Arsenal bude još gora, gol razlika je vrlo loša po njih. Građani su u tom periodu postigli ukupno 20 golova i primili samo dva.

Arsenal je posljednji put savladao Manchester City u proljeće 2017. godine i to u susretu FA Cupa nakon produžetaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, sinoćnjim porazom tim koji s klupe predvodi Mikel Arteta gotovo je ostao bez šansi da se domogne četvrtog mjesta i Lige prvaka jer i dalje zaostaje osam bodova za četvrtoplasiranim Chelseajem.

S druge strane, City je ostao na drugoj poziciji i sada za liderom Liverpoolom zaostaje 22 boda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni_medo
jel to AAA u nicku predstavlja velicinu baterije? drGadzija na baterije se vraca sa novim profilom hahahahahaha.... unfu*kinbelievable koji lovacki retard
2 1
dr.nele
Ako je arteta izveo ovakav sastav iz razloga sto su ovih 11 u top formi a oni na klupi losiji onda nam se tesko u nastavku takmicenja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti