21

Komentari (21)

saju701
Kazem ja Liverpool dere City i tako i bi.Gdje je sad Guardiola osvajac ma Klopp tatamata za ovoga.
Chupomoting
Jedina steta je sto Guardiola nije izveo najjači sastav kao Klopp, mislim da bi tada bio jos bolji spektakl.
King_Kenny
@Chupomoting ...s obzirom na umor koji su pretrpjeli prije 2 dana,plus putovanje,prosli bi gore nego ovi sigurno,s obzirom da je Liverpool odmarao skoro cijelu prvu postavu...pametan potez Guardiole da cuva igrace.
Chupomoting
Pa sad to necemo znati ali mogao je igrati sa nekim igracima tipa mahrez i gundogan, rodri ili da je ostavio edersona na golu tad se ne bi znalo jer danas je bilo bas mjesanja postave dok ste vi izaslo u najjačoj, ali sad ces vidjeti vi uzimate FA kup City uzima titulu.
saju701
Pa sta pa pretrpio je i Liverpool umor pa nisu ni oni gledali Benficu vec igrali.
user1653751078
Sa obzirom city je osvojio premijer liga mam city the best u zadni 7-8 godina
King_Kenny
...sljedeci na redu je Manchester United,oni su vec spremni za novu petardu,taman da Liverpool malo popravi gol razliku koja moze odlucivati o sampionu na kraju.
denimen9
Da onda odmah najavimo bolesne komentare hahah. Ti navijaj za liverpool, ja cu za Ronalda i ganjat cemo se hahah.
King_Kenny
@denimen9 ...njega ces vidjeti tek kad sudija svira kraj utakmice i kad ga Van Dijk izvadi iz dzepa.
IvanKing
Ako Maguire ne bude igrao United ovo dobija u utorak, Liverpool u drugom poluvremenu kao nokautirao samo neke bijedne kontre igrali
SanelUsa1
Puno se drogiras
zak84
Promjeni dilera….
Mad_max
Hahahaha pa retardu jedan 3 mrtva zicera za Salaha, milion poluprilika, te 2 puta kad Salah bezveze sutira a ima čist pas za lagan gol, te Firminov zicer itd. Potpuna dominacija, City bio bolji samo zadnja 3 minuta a i u tom momentu je Liverpool imao zicer Firmina i glupost Salaha.
IvanKing
Izgleda da od vas nitko drugo poluvrijeme nije gledao , Klopp nazada zatvorio ekipu išao na kontre , kad je Pep ubacio 3 igrača iz prve postave odmah City puno jači nego Liverpool, jedine šanse koje je Liverpool imao u drugom poluvremenu su bile sve iz čiste kontre kada su se branili sa 9 nazad pogledaj utakmicu opet majstore ako mi ne vjeruješ
IvanKing
Original komentar nema šta
IvanKing
Majstore koliko su oni toga sami iskreirali u drugom, reci ću ti ja, skoro pa ništa, a koliko im je City poklonio loptu ako nisi gledao drugo poluvrijeme ne javljaj se ovdje
Mad_max
Gledao ja tekmu od početka do kraja u drugom poluvremenu City imao 4 prilike gol Grilisa, promašaj Jesusa, gol Silve, i onaj blok posle kornera, ama bas nista više, ni pritiska, ni prilika, ni posjeda, bas ničega ako ne računaš ta 2 gola Citya, Liverpool je u nadoknadi imao više prilika lol. Kako nisu iskreirali kad je Salah 3 puta prošao po strani i nije zabio gol, pa ona akcija za Firmina, pa kad je Diaz dobio loptu sve uradio i Salah promašio sto dijete ne bi, pa start Akea koji spašava i više nego čist gol Van Dijka, pa prilika za Manea, pa za Keitu itd itd. Ako si poremećen i imas komplex, to ne znači da nemaš oči valjda, glupane.
IvanKing
U kakvoj je Liverpool nadoknadi imao prilika ljudi stali nazad 5 minuta zadnjih na 3-2 ne seri matereti ne impresionirana nikoga,akcija za Firmina? Mislis kada Citiyev igrač doslovno loptu daje napadaču Liverpoola i on masa gol, ti tupane nabrajas sve stvari u prvom poluvremenu, a ja na svakom komentaru govorim drugo poluvrijeme, skuliraj se, džabe lažeš
SanelUsa1
Sad ce Navijaci Manchester United Chelsea Arsenal5/6 opet reci sudija pomogao Liverpool-u
user1645049105
Zasluzeno.Strasna utakmica.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.