Nekoliko velikih iznenađenja: Football Manager napravio simulaciju cijele sezone Premier lige
City bi prema simulaciji Football Managera ponovo osvojio naslov prvaka

Navijači Arsenala bi prema ovome konačno mogli biti zadovoljni

Nekoliko velikih iznenađenja: Football Manager napravio simulaciju cijele sezone Premier lige

S. Pašalić

Nova sezona u engleskoj Premier ligi počinje večeras utakmicom Liverpoola i Norwicha na Anfieldu.

Redsi su prošle sezone za samo jedan bod ostali bez naslova prvaka koji je na kraju osvojio Manchester City, a prema simulaciji Football Managera ova sezona će biti puno lošija po izabranike Jurgena Kloppa.

Football Managera je uradio simulaciju cijele sezone Premier lige i donio dosta iznenađenja za navijače pojedinih klubova.

Manchester City bi ponovo trebao osvojiti naslov prvaka sa 88 bodova, a prvo iznenađenje je drugo mjesto koje bi trebao osvojiti Arsenal.

Topnici su uspjeli dovesti Nicolasa Pepea kao veliko pojačanje i Danija Ceballosa na posudbu, a u posljednjem danu prelaznog roka su se dodatno pojačali i u odbrani dovođenjem Davida Luiza i Kierana Tierneya.

Manchester United bi trebao završiti na trećem mjestu, a Liverpool koji ovog ljeta nije doveo niti jedno veće pojačanje bi završio na četvrtom mjestu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Slijede Chelsea i Tottenham koji bi nakon što je prošle sezone igrao u finalu Lige prvaka, ovaj put ostao bez najelitnijeg klupskog takmičenja iako se pojačao sa nekoliko sjajnih igrača.

Iz lige bi prema simulaciji Football Managera ispali Aston Villa, Norwich i Watford.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi