Manchester City oslabljen u derbiju?
Foto: EPA

Loše vijesti za Pepa

Manchester City oslabljen u derbiju?

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola našao se u problemima pred derbi s Liverpoolom.

Građani će na svom Etihadu ugostiti Liverpool u nedjelju. Eventualnim trijumfom bi Guardiolin tim smanjio zaostatak u odnosu na Redse, no otežavajuću okolnost po njih trenutno stvara povreda koju je zadobio golman Ederson.

Brazilac se požalio na bolove u sinoćnjem meču protiv Atalante, a hoće li propustiti derbi bit će poznato nakon što bude podvrgnut detaljnim medicinskim pregledima.

"Ederson je osjetio da ga mišić zateže u finišu poluvremena. Nije se osjećao dobro, a kako ne bismo rizikovali, zamijenili smo ga. I dalje ne mogu da tvrdim da će igrati protiv Liverpoola", rekao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U slučaju da Ederson ne bude spreman, njega će na golu protiv Liverpoola zamijeniti Claudio Bravo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dadopd
Sta je novinar popio zna se da se igra na Anfieldu.
1 1
Rukfas
Zar ne igraju na Anfieldu?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi