Manchester City smirio navijače: Trofej je u jednom komadu i sve je to samo dio šale

Snimali skeč za City TV

Manchester City smirio navijače: Trofej je u jednom komadu i sve je to samo dio šale

Endin Čaušević

Engleski mediji objavili su jutros da se desio incident na proslavi Manchester Cityja, te da su drugu godinu zaredom uspjeli razbiti trofej Premiershipa.

Građani su prošle godine slučajno rasbili trofej koji im je ispao, a činilo se da im se isto desilo i ovaj put. Video koji se pojavio na Twitteru je uzburkao strasni u Engleskoj, no s Etihada su poručili da je trofej u jednom komadu.

Naime, Sky Sports je objavio da je sve to bio dio šale koju ovaj klub sprema za svoj TV kanal i da se ovaj video nije trebao naći u javnosti tako brzo.

"Manchester City je potvrdio da ovaj video nije onakav kako to izgleda. Ovo je dio šale koju City TV sprema. Niko nije ispustio trofej i on nije razbijen na jučerašnjoj proslavi titule", saopštio je Sky Sports.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj skeč je planiran neko vrijeme, a cijeli video će se uskoro pojaviti u javnosti. Naravno, zasnovan je na "incidentu" koji se desio prošle godine kada je Oleksandr Zinchenko srušio trofej na proslavi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Grohotom se smijem
0 0
SamiAm1234
Malo si se zeznuo gazija..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi