Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,36, Wolfsburg 2,00, Brighton 1,75!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester City 1,36, Wolfsburg 2,00, Brighton 1,75!

Sponzorski tekst

Očekuje nas intenzivan, dinamičan i raskošan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu! 

Za danas su spremna tri duela sa najvećim koeficijentima u sklopu engleskog FA kupa, Bundeslige i Premijer lige.

EVERTON - MANCHESTER CITY (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,36

Manchester City večeras gostuje Evertonu na Goodisonu, u sklopu četvrtfinalu FA kupa. Susret za domaćina definitivno ne dolazi u pravom trenutku, pošto je nanizao dva poraza u prvenstvu i tako pao na sedmo mjesto. S druge strane, Građani sigurno koračaju prema tituli prvaka, gradskom rivalu bježe 14 bodova, ali s utakmicom više. Dodatni problem za kormilara Karamela Karla Ančelotija je izostanak velikog broja igrača, pa tako ne može da računa na Delfa, Dukurea, Gbamana, Pikforda i Rodrigeza, dok Pep Gvardiola nema gotovo nikakvih glavobolja. City se poslije poraza u gradskom derbiju vratio na pobjednički nizu, vezao tri slavlja i spremio se na četvrti u plavom dijelu Liverpoola.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

WERDER - WOLFSBURG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 2,00

Liga šampiona je sve bliža Vukovima. Wolfsburg je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone u Bundesligi, zauzima treće mjesto na tabeli i rijetko gubi. Tek treći neuspjeh u ligi doživjeli su momci Olivera Glaznera prije dvije sedmice u Hoffenheimu, dok su prethodno ispali iz završnice Kupa. Da nema govora o krizi potvrdila je "petarda" u prošloj rundi protiv Schalkea.

Sa druge strane, Werder nedavno osvojio sedam bodova iz tri susreta i značajnije se pomjerio od najugroženijih, ali je u prethodnom kolu položio oružje pred Bayernom. Vukovi su dobili dva minula međusobna dvoboja, posljednji put krajem novembra sa čak 5:3.

*Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDJE.

BRIGHTON - NEWCASTLE (SUBOTA, 21.00), KEC 1,75

Potražite više informacija na temu Premier league:

Derbi začelja, i juga i sjevera Engleske. Brighton je samo bod ispred Newcastlea, a oba tima su nadomak crvene zone i otuda je jasno da je važnost dvoboja veoma značajna. Radi se o direktnim konkurentima za opstanak u ligi. Galebovi su u prošloj rundi prekinuli niz od šest mečeva u svim takmičenjima bez pobjede, iznenadivši Southampton na gostovanju. Sa druge strane, Newcastle se posljednji put radovao početkom februara. Od tada je odigrao pet mečeva, a na prethodna tri je remizirao. Svrake muči i tradicija, jer nikada nisu pobijedile Brighton u Premijer ligi. Odigrali su ovi rivali do sada sedam dvoboja, a Brighton se radovao tri puta, dok su četiri susreta okončana neriješenim ishodom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.