Bomba za kraj ljeta: Manchester United ozvaničio transfer vrijedan 100 miliona eura!

Antony stigao na Old Trafford

Bomba za kraj ljeta: Manchester United ozvaničio transfer vrijedan 100 miliona eura! · Zvanično

Endin Čaušević

Manchester United potvrdio je danas još jedan veliki transfer.

Crveni đavoli su ovog ljeta napravili velike promjene u igračkom kadru i značajno su pojačali ekipu u odnosu na proteklu sezonu.

Nakon što je nedavno potvrđen transfer Casemira iz Real Madrida čelnici Manchester Uniteda nisu se zaustavili na tome i napravili su još jedan fantastičan posao.

Naime, Manchester United je potvrdio danas da je Antony novi igrač ovog kluba i da su konačno postigli dogovor s Ajaxom.

Ajax je odbijao cijelo ljeto da proda Brazilca, ali nakon što je on javno poručio da želi da napusti klub došli su do zida i shvatili da je za sve najbolje da Antony napusti klub iz Amsterdama.

No, u Ajaxu neće sigurno puno žaliti zbog toga jer će od transfera Antonyja inkasirati čak 100 miliona eura što je nevjerovatan posao.

Ajax je samo ovog ljeta uspio da zaradi čak 170 miliona eura od Manchester Uniteda jer su engleskom klubu pored Antonyja ranije ovog ljeta prodali još Lisandra Martineza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Antony je prošao uspješno ljekarske preglede, a očekuje se da već danas ili sutra bude zvanično predstavljen u svom novom klubu.

Ovaj 22-godišnji reprezentativac Brazila ponikao je u dresu Sao Paula iz kojeg je prije dvije godine prešao u Ajax za 16 miliona eura. Odigrao je dvije sjajne sezone i privukao interes mnogi klubova, a sada je uspio da ostvari transfer karijere.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Ovaj da vrijedi 100 mil? Hahahahahah e vakat da se snooker pocne ozbiljnije pratit
5 0
Klicko
Drvo
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti