Marcus Rashford će izdati Manchester United kao niko, sprema se neočekivan transfer

Napušta Teatar snova?

Marcus Rashford će izdati Manchester United kao niko, sprema se neočekivan transfer

Endin Čaušević

Marcus Rashford prošle sedmice našao se u centru skandala kada je propustio trening Manchester Uniteda zbog navodne gripe, a na kraju je završio na zabavi u Belfastu. Iako je Erik ten Hag poručio da je problem riješen mediji u Engleskoj pišu da bi Rashford mogao napraviti šokantan transfer.

Rashford se prošle sedmice nije pojavio na jednom od treninga Manchester Uniteda i iz kluba su tada saopštili da ima gripu, ali sve je palo u vodu kada se iste večeri pojavila fotografija kako napadač Crvenih đavola uživa na zabavi i to u Belfastu.

Engleski reprezentativac je bez dozvole kluba otputovao u Sjevernu Irsku što je izazvalo revolt kod navijača Uniteda.

Rashford je kratko suspendovan, ali Ten Hag je jučer poručio da će biti u sastavu za večerašnju utakmicu protiv Wolverhamptona jer je riješio u četiri oka problem s ovim napadačem.

Međutim, mediji u Engleskoj pišu da odnos Rashforda i kluba više nije kao što je bio nekada i da bi uskoro moglo doći do rastanka.

Oglasi

The Sun piše da će Rashford ostati u Manchester Unitedu do kraja sezone i da neće zadnjeg dana januarskog prelaznog roka napustiti Old Trafford jer nema dovoljno vremena da se završi njegov transfer.

No, kako stvari stoje Rashford će na ljeto gotovo sigurno napustiti Crvene đavole i pojačati redove velikog rivala Arsenala.

Arsenal već neko vrijeme prati Rashforda, a situacija koja se desila prije nekoliko dana im je došla kao kec na desetku. Jasno je da Topnici ne mogu danas završiti transfer, no sigurni su da mogu Rashforda dovesti na kraju sezone.

Navodno, i ovaj napadač je nezadovoljan situacijom u Manchester Unitedu i nema ništa protiv odlaska u Arsenal.

Međutim, ukoliko na ljeto zaista dođe do ovog transfera onda će to biti izdaja koju mu na Old Traffordu sigurno nikada neće oprostiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 26-godišnji napadač s Unitedom ima ugovor do ljeta 2028. godine i u slučaju da ga odluče prodati sigurno je da će Crveni đavoli za Rashforda tražiti najmanje 60 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Hahaahhaahhahaha..iz VELIKANA(UNITEDA), moze otici samo u DRUGOG VELIKANA(CITY, CHELSEA, LIVERPOOL, REAL, BARSA, JUVE, DORTMUND, BAYERN, AJAX, PORTO)..zasto da ide u klub koji je BOGAT, a NIJE VELIKAN..pa na godinu Mrtinelli i Saka idu DALJE..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi