10

Komentari (10)

Osvaldo000
Propali klub, raduju se pobjedi protiv ovih drugoligasa, dovoljno govori na koje su grane spali
hake
Pročitaš naslov United na članku i tačno znaš koji će bolesnik komentarisat taj klub. Napaćeni egoista KeNJan iz pripichkovića. Lik ko fol navija za džigerice iz Engleske, a odgledao više utakmica Uniteda nego džigerica za koje tvrdi da im je fan. BOLEST!
King_Kenny
...u 67.minuti cisto i ocigledno igranje rukom u sesnaestercu igraca Man.Uniteda ali sudija ni ne pomislja da svira penal,a VAR jos manje da provjeri situaciju...isti slucaj i protiv Chelseaja bio...ignorisu i VAR,ne j*bu zivu silu Manchesterove sudije...
MUFCDOGROBA
Popusis ti vise nama ***** da izvines, zaobidji se komentara peglas druze nabijem i tebe i Looserpool na *****.
MUFCDOGROBA
Sto nisi srao neki dan protiv Arsenala za VAR?
Ade1
@King_Kenny kmee kmeee kmee
Viper20
Jedino Liv dobija 2-3 penala po Utakmici i sude im se golovi iz ofsajda inc bi bilo -10 za Cityem
Kugla
King_Kenny ti si opsjadnut M Unitedom prihvati cinjenicu da MU imavise titula od do sad prosjecnog Liverpula
Kugla
King_Kenny
@Kugla ...ima 1 titulu vise i to zadnjih petnaestak godina,dok je prije toga Liverpool okruglo 100 godina bio trofejniji od M.Uniteda...provjeri to,nikad u historiji nisu bili trofejniji....o Europi da ne pricam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.