Određen novi termin za derbi Manchester United - Liverpool: Pakao čeka Crvene đavole!

Tri meča u pet dana

Određen novi termin za derbi Manchester United - Liverpool: Pakao čeka Crvene đavole!

E. Čaušević

Manchester United i Liverpool trebali su igrati veliki derbi u nedjelju, ali je meč odgođen zbog protesta navijača na Old Traffordu.

Navijači Manchester Uniteda uspjeli su upasti na Old Trafford nekoliko sati prije utakmice protiv Liverpoola kako bi pokazali protest protiv čelnika kluba.

Oni su itekako nezadovoljni potezima koje pravi porodica Glazer koja je vlasnik kluba s Teatra snova. Uspjeli su da uđu na stadion i naprave dosta problema osiguranju i policiji.

Nekoliko članova osiguranja i policajaca je povrijeđeno, a na kraju je saopšteno da se utakmica između Uniteda i Liverpoola neće igrati.

Međutim, zbog zgusnutog rasporeda bilo je jasno da će se meč odigrati u narednm danima. Danas je FA potvrdio da će se utakmica između Manchester Uniteda i Liverpoola igrati narednog četvrtka.

"Odgođena utakmica između Manchester Uniteda i Liverpola igra se 13. maja na Old Traffordu", potvrđeno je danas iz FA.

To znači da Crvene đavole očekuje zaista paklen raspored jer će u samo u pet dana odigrati čak tri utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United sutra igra protiv Rome revanš meč polufinala Evropske lige u Rimu, a zatim će na teren ponovo 9. maja kada gostuju Aston Villi. Prije utakmice protiv Redsa još ih 11. maja čeka utakmica protiv Leicestera na Old Traffordu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vela82
Premier ligu svakako osvaja City, tako da se dzaba trude
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi