17

Komentari (17)

AcMilan_rosoneriBosna
Može mancester daleko u svim takmičenjima
Dze
Nevidjena euforija i ushicenost jos od Fergusonove ere trese se stadion,kamera podrhtava kakvo navijanje posebno kod Ronaldovih golova strasno.Koliko im je falio jedan ovakav gigant kao Ronaldo, mislim da su kompletni i spremni za najvece domete.
miki30
Danas onaj tip iz Crystal Palaca zabi dva gola u debiu i to kao rezervni igrač za 10ak minuta, Eduardo ili tako nešto, nigdje ni rječi o tome. Ovaj portal samo pali dječurliju koja sv ršava na Ronalda i Messia.
King_Kenny
@miki30 ...pa takav im je profil posjetilaca portala,to se vidi i po komentarima.
Viper20
Kad taj dodje na nivo Ronalda onda ćemo pisat bruda
Eno30
Bravo za Manchester United, bravo Ronaldo i Bruno, a i drago mi je za Lingarda sto je i on zabio. Visoka pobjeda trenutno prvo mjesto na tabeli i tu pripadate tu i ostanite do kraja sezone
Defensor81
King_Kenny
@Eno30 ...kada bi do kraja sezone igrali samo protiv Newcastlea nema sumnje da bi bili prvi...ali s obzirom da to nece biti slucaj,4. mjesto im je plafon...djabe se radujete,do sada su igrali samo protiv kandidata za ispadanje.
Eno30
King Kenny zivi bili pa vidjeli koje ce mjesto da budu svjestan sam jake konkurencije, premier liga je zaista prejaka pa mozemo reci mozda ima 5 max timova koji su losi ovih 11 mogu da namuce velikane mislim za mene 4 velikana koja ce od njih da osvoji ligu to su Manchester United, City, Chelsea i Liverpol. A ja se naiskrenije nadam da ce novi prvak lige biti United
King_Kenny
...ovo je bilo i ocekivano s obzirom da su igrali protiv ekipe kaoja ce ispasti iz lige,a koju predvodi "legenda" Manchester Uniteda,Steve Bruce,koja 20 i kusur godina trenira klubove po Engleskoj,a za sve te godine ima 1 pobjedu i 3 nerijesene u 26 odigranih utakmica protiv Manchester Uniteda,odnosno,protiv njih ima ubjedljivo najmanji procenat osvojenih bodova...bas cudno da protiv svog kluba uvijek tako lose igra...slucajnost?...ali u k*rcu.
Robijasi_It
MUFCDOGROBA
"Nema UTD kapacited da osvoji ligu", mozda po vasem misljenju. GGMU
Robijasi_It
Sve mi se cini da postaju zastrasujuci u svim segmentima ali o napdau ne treba puno trosit rijeci nadat je se da ce konacno krenuti
user1614932756
Ma ne navijam za untd ali mi je drago sto su se vratili gdje pripadaju ocekuje nas vrh sezona
Viper20
Konacno pozitivan komentar a ne samo hejtercici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.