Objavili novi dres, hitno zatvorili fan shop, pa navijače jedna fotografija bacila u depresiju

Buran dan za pristalice Manchester United

Objavili novi dres, hitno zatvorili fan shop, pa navijače jedna fotografija bacila u depresiju

Endin Čaušević

Manchester United danas je predstavio novi dres u kojem će igrači ovog kluba nastupati iduće sezone, ali potom je nastao pravi haos. Klub je zatvorio fan shop na Old Traffordu zbog protesta navijača, a zatim je objavljena fotografija koja je u potpuni očaj bacila pristalice Manchester Uniteda.

Crveni đavoli spremaju se za novu sezonu, ali su nešto kasnije objavili izgled prve garniture dresova nego što je to bio slučaj prethodnih godina.

Međutim, predstavljanje novog dresa nije baš išlo po planu jer su u Manchester Unitedu bili primorani da zatvore fan shop na Old Traffordu zbog protesta navijača.

Image

Navijači Manchester Uniteda odlučili su se na protest protiv porodice Glazer i traže njihov odlazak iz ovog kluba. Nezadovoljni su činjenicom da već desetak godina United napravio skoro ništa značajno i smatraju da je vrijeme za promjene.

Oglasi

Odlučili su da iskoriste promociju novih dresova za protest jer su bili svjesni da će to medijski itekako biti popraćeno, te se pokazalo da su u pravu.

Zbog svega toga klub je morao zatvoriti fan shop zbog protesta navijača što sigurno nisu planirali prvog dana predstavljanja novih dresova jer inače tada klub zaradi najviše novca od prodaje istih.

Međutim, najveći šok za United uslijedio je tek kasnije. Jedna fotografija posebno je napravila pometnju među navijačima koji se nadaju da to nije znak da će njihov trenutno najnepoželjniji igrač ostati u klubu.

Naime, u novom dresu pozirao je i Harry Maguire čiji odlazak već mjesecima traže navijači Uniteda. No, engleski defanzivac je ponosno pozirao u dresu Uniteda, te je je još najavio da je spreman za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda su ostali totalno zatečeni tom objavom jer su bili sigurni da Maguire ovog ljeta napušta Teatar snova.

Očekivano su mnogi "zatrpali" Maguireovu objavom svojim komentarima u kojima traže od njega da napusti klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RollingBlunt
Samo da pitam @sportsport jel ovo blic.rs ?? Jel ovo alo.rs ?? Boli nas qurac za njom i za wandom, daj mi sporta stavljaj, da sam zelio nju d agledam kupovao bi ok casopis i tako to.. manite se prostitutki, daj mi sporta, budite jednom novinari kako treba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi