13

Komentari (13)

zak84
Fedja Dudic novi kandidat.
King_Kenny
...ni jedan ozbiljan trener nece da preuzme taj rastimani orkestar pun panjeva...neka pokusaju sa Bazdarevicem HAHHAAHAHHAHAH...
Siporex
Tacno si ti vise naporan sa tim svojim glupim komentarima...Za sve imas neki idiotski komentar,da barem ima smisla bilo bi ok,cestitali bi ti a ne da samo dobijas dislike! Kada tko dira u luzerpool,onda kmecis ko neka stvar...idi balo balavi,obrisi bale i igraj se u pijesku,postedi nad svoje gluposti...hvala!
King_Kenny
@Siporex ...jesam li ja tebi javio da si na block listi vec mjesec dana zbog psovanja i vrijedjanja?...ako nisam eto da znas,da mi se ne kacis na komentare bez veze...pozdrav.
hake
@King_Kenny jel ti mati raštimana? Pitam za jarana.
NKZ1922
Pozdrav za elitu sa Kennyeve block liste. Sjetimo ti se mame svi kolektivno
Bhf
@King_Kenny :Blokiraj se od portala,ucini nam svima uslugu i postedi nas svojih komentara.Ako treba neki prilig ili donacija samo javite broj racuna.
Miskee
Sve si lijepo rekao samo se provaljuješ za taj Luzerpool-liverpul.Ostavio sam like al tu si se pristup.. Pozdrav
Siporex
Nije ti ovo ćaćevina da odredjujes tko ce gdje pisati@ Nisam ti psovao nikada,ni tb a niti bilo kome,nisam pao na tvoj nivo inteligencije koje naravno nemas...A to sto sam na block...legendo,molim te pitaj me da li me to uopste zanima! Ok je pisati sto mislis ali ne treba biti iritantan i malouman kao ti,svi koji ti to pokusavamo dokazati smo na block listi,za koju nas dupe zaboli! Sve to pokazuje da ti nemas argumenata da se odbranis,idi na luzerpool-ov portal i tamo kmeci i bali,tamo neces imati potrebe za opciju block,ako ti mi pojedinci smetamo ovdje... Ti nama def ne smetas jer vecina uziva da te potpali jer si u glavi balavac koji ne moze normalno da vodi raspravu,nemas kapaciteta za to... Ostani pozitivan kenji
IvanKing
Jedini panj koji je na ovoj stranici to si ti, i ako mi kazes da sam na blok listi, boli me *****, ucini dobro djelo i makni se sa ove platforme i ubuduće komentariše svoj klub,unaprijed hvala,moronu.
Sars33
Ovi izmisljaju clanke
Eno30
Ma sve znaju i da ih je Zidan odbio i Enrique, a kad citam strane novine vec su u velikim pregovorima sa Zidanom
user1621626775
Sto ne mogu kvazi novinarcica sa izmisljenim pricama....pa svijet brui o tome kako je hebeni watford natrpo Man.UTD 4:1 vi pisete 3:1 pa ni prepisat ne znate !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.