Manchester United kontaktirao novog kandidata nakon što su ih odbili Zidane i Enrique

Ko će preuzeti Crvene đavole?

Manchester United kontaktirao novog kandidata nakon što su ih odbili Zidane i Enrique

E. Čaušević

Manchester United je sinoć zvanično potvrdio da je Ole Gunnar Solskjaer dobio otkaz.

Crveni đavoli jučer su poraženi sa 4:1 u gostima protiv Watforda nakon čega je bilo jasno da će se norveški stručnjak teško zadržati na klupi ovog kluba.

Solskjaer se nakon meča oprostio od igrača Manchester Uniteda, a ubrzo nakon toga s old Trafforda je stigla potvrda da je dobio otkaz.

Odmah se počelo špekulisati oko toga ko bi mogao biti novi trener Uniteda, a klub je prvo konktaktirao Zinedinea Zidanea koji ih je odbio.

Nakon toga i Luis Enrique se počeo povezivati s Unitedom, ali jasno je da ni od njegovog dolaska nema ništa.

Trenutno je u centru pažnje Erik ten Hag koji trenira Ajax i već se u nekoliko navrata povezivao s Unitedom. Nizozemski novinari su pitali Ten Haga da li ide u engleski klub, ali je on poručio da o tome ne zna ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dopustite mi da vam to ovako kažem. Ne znam ništa i još uvijek ništa nisam čuo oko toga, zbog toga se uopšte i ne brinem oko tih priča", rekao je Teng Hag.

Manchester United je u dosta teškoj situaciji jer nema mnogo provjerenih trenerskih imena koji su zainteresovani da u dosta delikatnoj situaciji preuzmu ekipu s Teatra snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ni jedan ozbiljan trener nece da preuzme taj rastimani orkestar pun panjeva...neka pokusaju sa Bazdarevicem HAHHAAHAHHAHAH...
2 17
user1621626775
Sto ne mogu kvazi novinarcica sa izmisljenim pricama....pa svijet brui o tome kako je hebeni watford natrpo Man.UTD 4:1 vi pisete 3:1 pa ni prepisat ne znate !
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi