Šokirani navijači Manchester Uniteda brutalno komentarisali objavu njihovog kluba o Jadonu Sanchu
FOTO: EPA

Nisu se nadali ovome

Šokirani navijači Manchester Uniteda brutalno komentarisali objavu njihovog kluba o Jadonu Sanchu

E. Oštraković

Uspjeli su iz Manchester Uniteda ostaviti svoje navijače u čudu, a za sve je "kriva" njihova objava na Twitteru vezana za Jadona Sancha.

Naime, kada je Sancho stigao u Manchester United iz Borussije Dortmund u ljeto 2021. godine, od njega su se očekivale mnoge velike stvari, te da postane jedan od najboljih igrača lige.

Ništa od toga se nije desilo, a Sancho se jednostavno "ugasio" u ovom klubu, te se sada nalazi na posudbi upravo u ekipi iz koje je došao u Manchester United.

Imao je Sancho sukob sa trenerom Manchester Uniteda Erikom ten Hagom, a razlog je bio taj što je izostavljen sa spiska utakmice protiv Arsenala.

Sancho je tada krenuo u javnu raspravu sa svojim trenerom, jer smatra da je dobro trenirao i da nije bilo razloga da ne bude u timu za tu utakmicu.

Nakon svega Ten Hag je odlučio da mu Sancho više ne treba, te se ovaj Englez vratio u Borussiju Dortmund na posudbu do kraja sezone.

Oglasi

Male su šanse da će nakon isteka posudbe Sancho ostati u ovom timu iz Bundeslige jer ni tamo ne pruža posebno dobre partije.

Iz Manchester Uniteda ga žele prodati, a ne slati na posudbe, jer žele da uzmu neki novac na njemu.

Jutros su iz Manchester Uniteda iznenadili svoje navijače jer su čestitali rođendan Jadonu Sanchu.

"On više nije jedan od nas", napisao je jedan navijač.

"Zašto njega objavljujete", dodao je drugi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema potrebe da mu čestitate rođendan, ne volimo ga", napisao je jedan od navijača.

Jasno je da navijačima Manchester Uniteda nije "sjela" čestitka od strane PR tima njihovog kluba prema ovog fudbaleru.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi