Manchester United traži 20 miliona eura za Smallinga

Ne žele ga lako pustiti

Manchester United traži 20 miliona eura za Smallinga

Roma i Manchester United posljednjih dana uveliko pregovaraju oko transfera Chrisa Smallinga.

Engleski defanzivac trenutno boravi u Romi na posudbi, a sjajnim igrama u potpunosti je opravdao očekivanja i na Olimpicu su odlučni da otkupe njegov ugovor od Manchester Uniteda.

Potvrdio je to i sportski direktor Rome Gianluca Petrachi, no prema navodima italijanskih medija pregovori između dvaju klubova ne idu baš najbolje, i to ponajviše zbog samog novca.

Tradicionalno dobro upućeni Gianluca di Marzio smatra kako Roma za Smallingov igrački karton daje 10 miliona eura, što je samo polovica od cifre na kojoj navodno insistiraju na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Smalling je dosad odigrao ukupno šest utakmica za Romu, a u posljednjoj protiv Udinesea postigao je prvi gol u dresu Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi