Pojedini navijači su razočarani, dok su neki zadovoljni

Pojačanje Manchester Uniteda o kojem će se pričati danas na ljekarskom pregledu

12

Komentari (12)

Robijasi_It
Pa eto onaj panj sto je liverpool platio 100 milki niko ne priča sto svi pričaju za manchesterove igrače kad plate nekog previse nevalja treba pokušat sa nekim platit malo a izvuc iz njega i previše
MaDaj
O kojem će se pričati? Nešto u smislu mkgvajer? I o njemu se priča
Eno30
Ne mogu da vjerujem nasto je United spao, sta ta uprava radi uništiše klub
NKZ1922
@Eno30 Vakat je da se probudis care. Nije to vise onaj United koji moze lupati pare kao drugi. Godine pogresnog ulaganja su dovele do toga da za ovaj prelazni rok imas limit od 20 miliona. Džeko je nerealna opcija zato sto je covjek bitna karika u Interu, a Manchester trazi rezervnog napadaca. Ni sam nije lud da pristane na to. Imas Rashforda u top formi, sigurno ce biti glavni napadac kad se Sancho vrati na krilo, plus Martial. Weghorst je odlicna i jeftina rezervna opcija. Poznaje ga Ten Hag, bio je masina u Wolfsburgu, a realno imao je i solidno svjetsko prvenstvo. Sve u svemu, ja sam prezadovoljan ovim izborom, a vidicemo kako ce se pokazati na terenu.
tarchi
Eto toliko ga uništiše da su porazi postali jako rijetka pojava, dok su pobjede ponovno postale svakodnevnica kod Uniteda. Unazad 17 utakmica United je izgubio tek 1 utakmicu. Toliko o tom uništavanju.
Sars33
Sars33
@Eno30 O kakvom ti uništavanju pričaš, pratiš li ti United ikako... doveli Casemira, Eriksena, Martineza i Antonya, tu i tamo Malacia i svaki od njih se dokazo. Ovo što je sad Ten Hag doveo je extra potez, jer čovjek je plaćen 3 miliona, a može se iz njega maksimum izvući. Bolje on da nam igra kao spic nego onaj Martial koji ne može noge potegnut. Što se tiče tog tvog "uništavanja kluba" o čemu ti pričaš? 20 utakmica je Ten Hag uzeo sa Unitedom, svaku gotov pobjeđujemo, pobjeđivanja nam je postala svakodnevnica, osvojit ćemo aBd sad ovaj carabao kup, a imamo šansi osvojit i fa Cup i plus europa ligu. Čak možemo sa ovakvom igrom krenuti u trku za titulu premier lige. I ti ćes nama o uništavanju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti