Mancini nakon BiH: Žao mi je...

Nije krio razočarenje

Mancini nakon BiH: Žao mi je...

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je stigla do velikog boda na gotovanju u Italiji (1:1).

Našu je selekciju u vodstvo doveo Edin Džeko lijepim pogotkom u 57. minuti, dok je deset minuta kasnije Stefano Sensi iskoristio grešku naše odbrane i postavio konačan rezultat.

Svoje viđenje utakmice za medije je iznio selektor Azzurra, Roberto Mancini koji je rekao sljedeće:

"Žao nam je, pokušavali smo do kraja postići gol, ali nismo uspjeli. Nedostajalo nam je svježine. Ova me utakmica dosta potsjetila na prošlogodišnju u Torinu. Što se tiče Nizozemske sasvim je sigurno da će sustav igre biti isti, s tim da ćemo napraviti određene izmjene. Chiellini? Nismo ništa htjeli riskirati sa njim tako da je bio na poštedi za svaki slučaj." 

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Talijani će priliku za popravni imati za tri dana kada budu gostovali Nizozemcima.

Top Komentari

JointUnion87
Bajević je postavio igrače, svaka mu čast.
11 2
tuzlaak
Bravo Bajevicu!!!!!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi