Mancini: Žalim što nismo uspjeli dovesti Zukanovića

Bh. reprezentativac završio u Sampdoriji

Mancini: Žalim što nismo uspjeli dovesti Zukanovića

Trener Intera Roberto Mancini istakao je za italijanske medije da žali što Ervin Zukanović nije obukao dres Intera.

Iako se naš reprezentativac sedmicama dovodio u vezu sa prelaskom u jedan od najvećih italijanskih klubova, transfer se nije realizivao pa je Zukanović završio u Sampdoriji.

"On je igrač koji može igrati stopera i beka. Univerzalac je i žao mi je što ga nismo uspjeli dovesti. Nije bilo dovoljno strpljenja", poručio je Mancini.

Trener Intera je potom najavio predstojeće prijateljske utakmice, od kojih mnogo očekuje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrat ćemo protiv Bayerna, Milana i Real Madrida. Puno smo napredovali prošle sezone i turneja po Kini će biti prilika da napredujemo još više. Igranje protiv najboljih klubova podiže samopouzdanje i navikava ekipu za takmičarske utakmice".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.