Manduca: Štilić je karizmatičan, može nam pomoći

Sportski direktor APOEL-a

Manduca: Štilić je karizmatičan, može nam pomoći

Semir Štilić, bh. reprezentativac i dojučerašnji igrač Wisle iz Krakowa, karijeru će nastaviti u APOEL-u. 

Naš fudbaler sa slavnim kiparskim timom potpisao je trogodišnji ugovor, a zadovoljstvo zbog završenog posla nije krio ni sportski direktor Gustavo Manduca. 

"Veoma smo zadovoljni zbog dovođenja Štilića. On je karizmatičan, kvalitetan igrač i ima dovoljno vremena da se prilagodi na Kipar", kazao je Manduca i potom dodao:

"Uvjeren sam da nam njegov kvalitet može pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva i od srca mu želim da u narednom periodu osvoji mnogo titula sa APOEL-om."

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Štilić je iza sebe ostavio odličnu sezonu u poljskoj Ekstraklasi i imao je mogućnost birati između APOEL-a, Legije i bivšeg kluba Lecha iz Poznana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.