Štilića žele APOEL, Lech i Legia

Odlazi iz Krakowa

Štilića žele APOEL, Lech i Legia

Semir Štilić nije uspio pronaći zajednički jezik sa čelnicima Wisle iz Krakowa i kao slobodan igrač ima odriješene ruke u pronalasku novog angažmana. 

Vezni igrač bh. reprezentacije sezonu u poljskoj Ekstraklasi okončao je kao najbolji asistent lige, a među klubovima koji su zainteresovani za njegove usluge spominju se APOEL, Legia i Lech iz Poznana.

"Bilo mi je lijepo u Wisli i žao mi je što odlazim. Još uvijek ne znam gdje ću igrati naredne sezone", izjavio je Štilić.

APOEL je uspio odbraniti naslov i čelnici kluba navodno su u Štiliću vidjeli idealno rješenje u borbu za nastup u grupnoj fazi Lige prvaka, budući da im odgovara univerzalnost i kreativnost fudbalera iz BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.