Mandžukić će na kraju donijeti iznenađujuću odluku?

Bjelanović dao svoje mišljenje

Mandžukić će na kraju donijeti iznenađujuću odluku?

S. Mlaćo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi uskoro završiti igračku karijeru.

Super Mario se nije naigrao u proteklom periodu, u Milanu je imao problema sa povredama, a ovog ljeta povezuje se sa velikim brojem klubova.

Ipak, do dogovora nije došlo, a vrijeme prolazi.

Saša Bjelanović, bivši hrvatski napadač govorio je za Tuttomercatoweb te kazao da Mandžukić razmišlja o kraju karijere.

"Čini mi se da mu je jednostavnije prestati nego nastaviti igrati. On je iskren prema sebi i ne želi se osjećati kao ničiji teret niti ostaviti dojam da igra zbog novca", njegovo je mišljenje.

Mandžukić je prije nešto više od godinu dana odlučio da se okuša u Kataru kada je iz Juventusa prešao u Al-Duhail, ali se to pokazala kao greška jer se u klubu zadržao svega nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mandžukić je karijeru počeo u Marsoniji nakon toga je igrao za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juvenuts, katarski Al-Duhail te Milan.

Bogatu karijeru zaokružio je i sa reprezentacijom Hrvatske s kojom je igrao finale SP 2018. godine, a Mandžukić je na tom prvesntvu bio jedan od najboljih fudbalera koje je sa klupe predvodio selektor Zlatko Dalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi