Mandžukić: Ne treba praviti dramu od ovoga
Foto: EPA

Napadač Hrvatske nakon poraza

Mandžukić: Ne treba praviti dramu od ovoga

Hrvatska je sinoć poražena od Islanda sa 1:0 u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Islanđanima je pobjedu donio Hordur Magnusson u 90. minuti utakmice, a nakon utakmice se oglasio napadač Hrvatske Mario Mandžukić, koji je bio samokritičan.

"Morali smo bolje. Prvi ja, pa onda svi ostali. Nedostajalo nam je htijenja i zalaganja, a ovo je definitivno primjer kako ne treba ući u utakmicu na ovakvim gostovanjima. To treba popraviti u Turskoj i Ukrajini", jasan je bio Mandžukić, koji je ipak poručio da treba ići dalje:

"Bez obzira na sve, ne treba praviti dramu od ovoga. Nismo bili pravi, ne znam kako i zbog čega, ali završilo je kako je završilo. Treba izvući pouke".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Hrvatska je i dalje na prvom mjestu u grupi I sa 13 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Island. U borbi za prve dvije pozicije su još Turska i Ukrajina, koje imaju po 11 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti