Mandžukić ponovo obradovao Hrvatsku

Human potez za svaku pohvalu

Mandžukić ponovo obradovao Hrvatsku

S. Mlaćo

Sjajni hrvatski napadač Mario Mandžukić nastavio je pomagati svojoj zemlji u teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa.

Naime, Mandžukić je donirao materijal za izradu vizira tehničkoj školi u Vinkovcima.

U samoj školi nisu krili zadovoljstvo, a Mariju su uputili riječi hvale.

"U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mariju Mandžukiću na velikodušnoj donaciji. Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Maria, omogućit će daljnju proizvodnju vizira za heroje - zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnju u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže! Hvala!", istakli su iz škole.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mandžukić trenutno nastupa u Kataru, a neće biti iznenađenje ako na ljeto promijeni sredinu.

Navodno bi mogao put Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi