Mandžukić se vraća u Italiju, izborom kluba zabija nož u leđa navijačima Juventusa?

Zanimljiv odabir

Mandžukić se vraća u Italiju, izborom kluba zabija nož u leđa navijačima Juventusa?

E. Oštraković

Mario Mandžukić, mogao bi ubrzo potpisati ugovor sa svojim novim klubom, a to će kako javljaju italijanski mediji, biti Inter.

Naime, Mandžukić je slobodan igrač i može pregovarati sa zainteresovanim klubovima, a navodno je jedan od njih i Inter.

Hrvat je posljednjih sedam mjeseci proveo u katarskom Al Duhaila, ali se odlučio vratiti u Evropu jer nije zadovoljan kvalitetom nogometa koji se igra u Kataru.

Mandžukića u Interu vide kao zamjenu za Lukakua, ali bi mogao zaigrati i u prvoj postavi ukoliko Lautaro Martinez ode iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo bi bio veoma šokantat potez Maria Mandžukića za navijače Juventusa, jer je u njihovom klubu igrao četiri godine, te je bio njihov ljubimac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno Mandza majstore
6 0
Jupp
Mandzukic majstor svog zanata.. kad se sjetim kako je covjek igrao u Bayernu, pa i onaj euro gol u finalu protiv Reala!!! Sigurno medju 10 najboljih napadaca je bio u svoje vrijeme..
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi