Mandžukić se vraća u Italiju!

Dosta mu je Katara

Mandžukić se vraća u Italiju!

Sve je izvjesnije da se Mario Mandžukić nakon samo pola godine vraća u Italiju.

Proslavljeni hrvatski napadač je u januarskom prijelaznom roku iz Juventusa prešao u Al-Duhail. U ovom klubu dobio je veoma dobre finansijske uslove, ali ni on, ni Katarani, nisu posve zadovoljni kako se stvari odvijaju.

Mandžukiću nedostaje ozbiljan, takmičarski fudbal, a onim što je dosad pokazao u Al-Duhailu su itekako razočarani jer su za novac koji su davali očekivali daleko više od tek jednog gola u odigranih sedam utakmica.

Zbog svega toga izvjesno je da bi do rastnaka moglo lako dođi godinu dana prije isteka ugovora, a mediji u Italiji špekulišu kako bi se u tom slučaju Mandžukić trebao vratiti u Serie A gdje je prethodno s uspjehom nosio dres Juventusa.

Za Mandžukićeve usluge je zainteresovan Benevento koji je Al-Duhailu spreman platiti 3,5 miliona eura odštete.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pippo Inzaghi traga za zvučnim imenom u špicu napada. Želja mu je upravo Mandžukić s kojim je u dobrim odnosima", navode mediji na Apeninima.

Benevento se za Mandžukićeve usluge interesovao i prije nego što je otišao u Katar, no tada cijela priča nije izgledala realno jer su još bili u drugoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi