Mane kolegu iz Liverpoola upozoravao na igrača Watforda: 'Ubit će vas'...
(Foto: EPA)

Zanimljiva situacija

Mane kolegu iz Liverpoola upozoravao na igrača Watforda: 'Ubit će vas'...

M. Šljivak

Sadio Mane imao je zanimljiv razgovor sa saigračem iz Liverpoola Andyjem Robertsonom.

Govorio mu je o igraču Watforda i čovjeku koji igra sa njim u reprezentaciji Senegala Ismaili Sarru.

Njegove riječi su defanzivcu Redsa skrenule pažnju na mogućnosti ovog fudbalera.

"Posljednji put kada sam pričao sa Robbom (Andy Robertson), rekao sam mu: 'Watford ima stvarno dobrog igrača. Morat ću vam više pomagati, inače će vas Ismaila Sarr ubiti'. Veoma je dobar dribler i veoma, veoma brz", hvali Mane saigrača iz reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, do utakmice Liverpoola i Watforda ima još dosta. Prva se igra na Anfieldu, ali tek 14. decembra, a drugi duel je 29. februara naredne godine.

Sarr ove sezone još uvijek nije debitovao za Watford, a u tim je stigao 8. augusta u rekordnom transferu za ovaj tim, vrijednom 30 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi