23

Komentari (23)

Convict
Nedaj se Zeljo
Reddevilsh
Šugavico .urvo stara eto Veleža da te kara
mitoza
Momak smanji dozivljaj.
Reddevilsh
Pa zar nije bilo tako .ebem te željo
Reddevilsh
Šugavico .urvo stara eto Veleža da te kara
Ecosport
Abd da se nastavi okretanje leđa i za 7 dana
Hadzija123
Ni jedna generacija poslije rata koliko se ja sjecam nije dozivjela ovo od Manijaka pa neka se dobro zapitaju sta su uspjeli u zivotu!
Uranija
Jesi li i ti sponzor
Hadzija123
Jesam ali staroj ti
velez mo
Eto nas Hadzija,da se igramo!
velez mo
Hahahahahaha zaheban si Hadzija
Hadzija123
Bujrum brate salu na stranu ali ako se na nas mogu vaditi sugavi hrvatsk,plasticni klubovi i klubovi miljenika Pice evo od srca daj Boze da i vi uzmene puni plijen inodete u evropu,od srca kunem ti se Bogom!
mitoza
Okrenimo se poljoprivredi.
Ham0
Isti ovi tzv navijaci vode klub i oni su ga prodali za siću. Dokle ce svi ostali žmiriti i praviti se gluhi i nijemi? Zelju vode ovi kriminalci sa juga i odvesce ga u stecaj
Hadzija123
Ti si debil da nije bilo obih navijava mnogima bi se zelja do sada ostvarila da ga ugase,a drugi oar opanaka je to sto do sada sam podrzavao bekrica ali vidim da nisam bio u oravu od kada je poceo obnasati funkciju ubo se Santosa kojem je ozivio karijeru i frajer otisao bez marke obestecenja,Amoah su unistili oni svjesno,dobeo je ihrace koji nisu ni za kantonalne lige(Bibe,Rustemovic,Cosic,Ovcina,Turanjani.....).Treba totalna rekosntrukcija tima ovi niti imaju iskustva sa svojim godinama niri imaju brzine a ni volje,ostaviti ru Muftica na golu,cocu Kao iskusnog u odbrani i dovesti mladog dobrog stopera,Galic dobar,lijevog beka nemamo Jasararevic nece da produzi ugovor,Sehic dobar ne prizaju mu priliku,vezno red osataviti Stilu da da koliko toliko sigurnosti nekom mladzem i boljem ko ce se dovesti ni ovaj Selimovic nije los,napad i o ako ne funkcionise jer Krpic mora da igra i odbranu i veznog i napad i pored toga da trci pressing vrsi dok god je u igri,Dakle 4-5 igraca ostaviti nabrojanih uz to kalo Drlju upraviti dobar igrac i Amoah da igra poziciju koju zn,ostalo sve rastjerati!
Ham0
Ovi dileri upravljaju Zeljom glupane zatucani
Hadzija123
Ti znas ko su dileri da nisu i tvoji kojom drogom se drogiras da i ja pocnem
user1676370670
Bekricu odlazi....Klub se mora privatizovati,to je i budalama jasno...ali nekima to ne odgovara
Manager
U BiH se zakonski klub ne moze privatizovati.
SonPen1946
Generalni sponzor okrenuo ledja igracima, svasta.
zgembo.popuslic
Okreno je i vas Velez pa nikom nista. Idi svrsavaj na Penrandina bicikla i probacivanje kroz noge a sve za 50.000km mjesecno
user1597267925
Ima se moze se
zgembo.popuslic
Svaka cast, postujem to. DaBogda svakog igraca placali po 50.000 a imao ucinak kao ovaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.