13

Komentari (13)

starigrad
Ko kaže da su se željkanovci zaboravili radovati? Švabi sretan rođendan i bolje zdravlje želim.
Zgembic
Bog me ubio ako 80% ovih sto pljuje po Osimu i zna ko je covjek. Ja koji sam Sarajlija i to onaj sa DNA kace sto rece Zoranovic cjenim i postujem Ivicu. Svi mi imamo svojih aferima... Sretno legendo
Zulfikar
Koji mušrici estagfirullah, i to u vrijeme ezana. Nije ni cudo sto je citava drzava u raspadu, jos je dobro sto nas tek sljeduje.
Matic
Stid me je kada vidim da navijaci moga Zelje uzdizu ovog kriminalca koji je prodao Zelju za 50 Njemackih Maraka i izbacio nas klub u nizi rang. Ali ne cudi me vise nista od ovih narkomana i ubojica.
Edin Merlin
Haj nek se proslavlja nešto kad već titula neće..!!!!
BlueBoys
Colsa
željo je BRUKA I SRAMOTA GLAVNOG GRADA!!! GASITI ŠTO PRIJE, NEMA SE TU ŠTA SLAVITI!!!
BlueBoys
Colsa ti si mentol.
visokohz
Nek i oni nšta slave,nek je sretan Ivice
COVID19
Haj nek se nesto slavi. A gospodinu Ivici sretan rođendan.
DonnieBrasco
Najveca mrlja mu sin Amaw ?
mido1921
Ti si mrlja. Što te tata ne otrese i šolju.
user1571956549
E vala neka si mu rekao... To Midoooo.... Jedan je Zeljo....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.