Manolas: Ne pada mi na pamet da se rukujem sa Malcomom

Romin defanzivac ljut na Brazilca

Manolas: Ne pada mi na pamet da se rukujem sa Malcomom

Propali transfer Malcoma iz Bordeauxa u Romu jedna je od najzanimljivijih priča ovog prelaznog roka.

Brazilski napadač bio je dogovorio prelazak na Olimpico, u Rimu su ga već čekali na aerodromu ali se nije pojavio tamo, već u Barceloni koja je u međuvremenu poslala bolju ponudu.

Malcom bi za Barcelonu mogao debitovati baš protiv Rome na International Champions Cupu a, ako se to desi, sigurno je da neće imati baš srdačan doček od svojih nesuđenih saigrača.

"Ne pada mi na pamet da se rukujem sa njim. Nisam ga znao ni ranije, a iskreno donedavno nisam znao ni kako se taj momak zove tako da nemam nikakvog razloga da mu kažem zdravo", rekao je fudbaler Rome Kostas Manolas, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je sam tako izabrao. Ako nije želio da dođe u Romu onda, iskreno, bolje što nije. Neka je otišao u Barcelonu".

Roma i Barcelona će svoj meč odigrati u srijedu u Dallasu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
A ti mislis da si neki cojk hahahhhh
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi