Manolo Gabbiadini na meti Vučice

Čelnici Rome žele fudbalera Napolija

Manolo Gabbiadini na meti Vučice

Endin Čaušević

Čelnici Rome otkrili su danas da su zainteresovani da u januaru dovedu fudbalera Napolija Manola Gabbiadinija.

Roma ove sezone igra ispod svih očekivanja, pa su čelnici ovog kluba odlučili da u januaru pojačaju ekipi. Prema pisanju italijanskih medija na meti ovog kluba nalazi se Gabbiadini koji u Napoliju više grije klupu nego što igra.

Za nekadašnjeg igrača Sampdorije zainteresovani su Inter i Fiorentina, ali kako piše Calciomercato on je najbliži prelasku u Romu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gabbiadini je ove sezone počeo samo nekoliko utakmica, a ukupno je odigrao 13 mečeva u svim takmičenjima. Ipak, on je uspio da postigne pet golova i upiše dvije asistencije, no to mu nije puno pomoglo da promijeni status rezerve u ekipi iz Napulja.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.